Consultanta specializata pentru probleme dentare

Experienta, studiile si cunostintele necesare unei evaluari profesioniste sunt principalele atuuri ale unui consultant de anvergura.

Dr. Nicoale Krilovici va ajuta sa fiti informati corect despre starea de sanatate a danturii dumneavoastra. Va informeaza asupra celor mai bune si mai actualizate variante de tratament, adecvate bugetului si timpului dumneavoastra. Va ajuta sa economitii bani, timp si, mai ales, va protejeaza de experientele traumatizatene si costisitoare ale unui tratament gresit.

Aveti dreptul sa fiti informati corect, profesionist, trebuie sa aveti o relatie deschisa cu doctorul dumneavoastra stomatolog. Trebuie sa primiti tratamentul corect si adecvat, economisind bani si timp, protejandu-va sanatatea, fara expuneri traumatizante la tratamente agresive si ineficiente.

Servicii

Consultanta

O consultanta specializata din partea Dr. Nicolae Krilovici se traduce intr-o evaluare corecta si deschisa, cu o parcurgere punctuala a problemelor existente, cu prezentarea optiunilor in functie de timp, buget si dorinta de implicare.

Mai multe

Asistenta

Aria de expertiza a Dr. Nicolae Krilovici si experienta sa de 25 de ani in numeroase clinici va permit accesul la o serie de servicii specializate, la medicii si tehnicienii care raspund cel mai bine particularitatilor cazului dumneavoastra.

Mai multe

Remedieri

Dr. Nicolae Krilovici are cunostintele necesare, echipa tehnica si know-how-ul pentru a salva pacientii din situatii complicate, extrem de neplacute, precum corectari sau reparatii la lucrari ample, realizate de catre alti medici si tehnicieni.

Mai multe
Testimoniale

Despre mine

Studiile din Romania si din Germania, cunostintele acumulate in numeroase clinici, pe parcursul a peste 25 de ani de experienta, reprezinta cartea de vizita a Dr. Nicolae Krilovici.
Consultatia in cadrul careia veti fi informat corect este o oportunitatea dumneavoastra sa discutati cu un medic specialist care va poate raspunde unor intrebari detaliate, ajutandu-va sa luati cea mai buna decizie pentru sanatatea dumneavoastra. Rolul unui consultant este a informa corect, deschis, profesionist si de a oferi solutii pacientilor, explicandu-le care sunt variantele si posibilitatile existente. Apeland la consultanta oferita de Dr. Nicolae Krilovici, aveti posibilitatea de a beneficia de servicii de excelenta la nivel european, unice in Romania.
Estetica, protetica dentara si parodontologia sunt principalele campuri de expertiza ale Dr. Krilovici.

Afla mai multe

Toate drepturile rezervate