Servicii

Remedieri

Dr. Nicolae Krilovici are cunostintele necesare, echipa tehnica si know-how-ul pentru a salva pacientii din situatii complicate, extrem de neplacute, precum corectari sau reparatii la lucrari ample, realizate de catre alti medici si tehnicieni.

In functie de specificul fiecarui caz si de detaliile si particularitatile fiecarei lucrari si ale fiecarui pacient, Dr. Nicolae Krilovici va va acorda tot suportul posibil pentru remedierea situatiilor neplacute create in alte cabinete stomatologice.

Daca exista o solutie pentru remedierea lucrarii in care ati investit bani, timp si pentru care ati trecut prin dureri traumatizante dar care nu a fost finalizata cum v-ati dorit, Dr. Nicolae Krilovici este speranta si solutia dumneavoastra.

Testimoniale

Este foarte usor sa devii din pacient al doctorului Krilovici, prieten. Pentru ca poti sa ai incredere in el ca specialist, pentru ca te poti baza pe experienta sa, pentru ca recomandarile sale sunt neutre si oneste. Iar suportul unui specialist este garantia unei executii corecte, ca in orice domeniu. Il recomand pe Dr. Krilovici pentru oricine doreste sa beneficieze de servicii corecte, neutre, profesioniste si de specialitate

- Marius Baragan

Dr. Krilovici este, din punctul meu de vedere, specialistul recomandat pentru un zambet frumos si sanatos. Profesionalismul sau poate fi concurat doar de atentia si caldura cu care a stiut sa fie alaturi de mine pe parcursul realizarii lucrarilor dentare pe care le-am facut. Consilierea acordata m-a ajutat sa iau cele mai bune decizii si il recomand cu caldura pentru oricine isi doreste servicii stomatologice cu adevarat nemtesti.

- Camelia Sucu

Mi-am dorit mereu sa am un zambet sanatos si sa pot sa rad in public alaturi de prietenii mei. Doctorul Krilovici a reusit sa imi refaca un dintre din fata si sa redea stralucirea si sanatatea zambetului meu. A fost foarte important ca am stiut de la inceput care sunt variantele de tratament pe care le am si am primit sfaturi legate de cea mai adecvata dintre ele. Multumesc pentru un zambet asa cum imi doream!

- Ana Caiancu

Studii de caz

Dinti frontali tociti (abrazati) pana aproape de gingie

Pacient de sex feminin, 53 de ani. Tratamentul a constat in slefuirea tuturor dintilor, tratament de canal pe dintii abrazati si, ulterior, reconstruire

  Citeste mai mult »
Dinte frontal fracturat pana la nivelul gingiei

Pacient barbat, de 47 de ani. S-a facut radiografie si s-a evaluat nivelul osului si calitatea lui. Avand o situatie pozitiva, s-a trecut la o extractie soft

  Citeste mai mult »
Dinte fracturat partial

Pacient de sex feminin, 43 de ani. Tratamentul a fost realizat dupa o curatare profesionala prealabila.

  Citeste mai mult »

Alte servicii oferite de Dr. Nicolae Krilovici

Consultanta

O consultanta specializata din partea Dr. Nicolae Krilovici se traduce intr-o evaluare corecta si deschisa, cu o parcurgere punctuala a problemelor existente, cu prezentarea optiunilor in functie de timp, buget si dorinta de implicare.

Afla mai multe

Asistenta

Aria de expertiza a Dr. Nicolae Krilovici si experienta sa de 25 de ani in numeroase clinici va permit accesul la o serie de servicii specializate, la medicii si tehnicienii care raspund cel mai bine particularitatilor cazului dumneavoastra.

Afla mai multe

Toate drepturile rezervate