Servicii

Asistenta

Aria de expertiza a Dr. Nicolae Krilovici si experienta sa de 25 de ani in numeroase clinici va permit accesul la o serie de servicii specializate, la medicii si tehnicienii care raspund cel mai bine particularitatilor cazului dumneavoastra.

In functie de optiunea personala a fiecarui pacient, Dr. Nicolae Krilovici va poate recomanda cele mai bune metode si unii dintre cei mai buni si mai experimentati medici din Romania si Germania, astfel incat sa beneficiati de tratamente de top.

Totodata, data fiind aria larga de expertiza si numerosii ani de practica stomatologica, puteti apela pentru tratament la Dr. Nicolae Krilovici atat punctual, pentru anumite proceduri, cat si pentru realizarea integrala a lucrarii. Veti fi tratat cu un inalt nivel de profesionalism si, daca este necesar, in colaborare cu alti medici specialisti din domeniul stomatologic. Serviciul de asistenta nu implica obligativitatea colaborarii cu Dr. Nicolae Krilovici, ci doar permite accesul la o echipa de specialisti cu experienta.

Nu veti mai avea grija cautarii indelungate si a contactarii specialistului de care aveti nevoie si nici nu va veti mai incarca cu programari, discutii si stres, beneficiind, in schimb, de suportul unui specialist care va cunoaste problemele si va acorda intreaga asistenta necesara rezolvarii lor – Dr. Nicolae Krilovici.

Testimoniale

Este foarte usor sa devii din pacient al doctorului Krilovici, prieten. Pentru ca poti sa ai incredere in el ca specialist, pentru ca te poti baza pe experienta sa, pentru ca recomandarile sale sunt neutre si oneste. Iar suportul unui specialist este garantia unei executii corecte, ca in orice domeniu. Il recomand pe Dr. Krilovici pentru oricine doreste sa beneficieze de servicii corecte, neutre, profesioniste si de specialitate

- Marius Baragan

Dr. Krilovici este, din punctul meu de vedere, specialistul recomandat pentru un zambet frumos si sanatos. Profesionalismul sau poate fi concurat doar de atentia si caldura cu care a stiut sa fie alaturi de mine pe parcursul realizarii lucrarilor dentare pe care le-am facut. Consilierea acordata m-a ajutat sa iau cele mai bune decizii si il recomand cu caldura pentru oricine isi doreste servicii stomatologice cu adevarat nemtesti.

- Camelia Sucu

Mi-am dorit mereu sa am un zambet sanatos si sa pot sa rad in public alaturi de prietenii mei. Doctorul Krilovici a reusit sa imi refaca un dintre din fata si sa redea stralucirea si sanatatea zambetului meu. A fost foarte important ca am stiut de la inceput care sunt variantele de tratament pe care le am si am primit sfaturi legate de cea mai adecvata dintre ele. Multumesc pentru un zambet asa cum imi doream!

- Ana Caiancu

Studii de caz

Ocluzie coborata (micsorarea treimii inferioare a fetei)

Pacient femeie, de 46 de ani. Tratamentul a constat in ridicarea ocluziei cu compozit Nano Hybrid in zona laterala,

  Citeste mai mult »
Lipsa incisivi laterali

Pacient de sex masculin, 47 de ani. Tratament: spatiile incisivilor laterali lispsa, fiind partial inchise de catre ceilalti dinti, a fost necesara refacerea spatiilor

  Citeste mai mult »
Dinti mici si spatiati

Pacient barbat, de 30 de ani. Nu s-a practicat nici un fel de preparare a dintelui. Nu a necesitat antestezie.

  Citeste mai mult »

Alte servicii oferite de Dr. Nicolae Krilovici

Consultanta

O consultanta specializata din partea Dr. Nicolae Krilovici se traduce intr-o evaluare corecta si deschisa, cu o parcurgere punctuala a problemelor existente, cu prezentarea optiunilor in functie de timp, buget si dorinta de implicare.

Afla mai multe

Remedieri

Dr. Nicolae Krilovici are cunostintele necesare, echipa tehnica si know-how-ul pentru a salva pacientii din situatii complicate, extrem de neplacute, precum corectari sau reparatii la lucrari ample, realizate de catre alti medici si tehnicieni.

Afla mai multe

Toate drepturile rezervate