25 ani de experienta in
estetica si protetica dentara

Sunt Dr. Nicolae Krilovici, consultantul tau personal pentru probleme dentare.

Numele meu este Nicolae Krilovici. Sunt cetatean german, nascut in Romania, cu peste 25 de ani de experienta in estetica, protetica dentara si parodontologie. Am diplome de doctorat obtinute la Bucuresti si Berlin, am colaborat cu clinici de renume, am absolvit numeroase cursuri in domeniu. M-am specializat pe lucrari de amploare, de mare finete, dar, mai presus de orice, am tratat fiecare pacient cu atentia si rabdarea pe care le solicita unicitatea si individualitatea fiecarui caz.

Cel mai important, am invatat ca, din nestiinta, oamenii au tendinta de a fi intelegatori, rabdatori si, uneori, mai toleranti decat ar trebui in relatia cu un medic stomatolog. Accepta lucrari de o calitate mediocra, lucrate partial corect sau chiar total incorect, fie din necunoastere, fie din dorinta de a incheia mai repede experienta pe scaunul de stomatologie. Rezultatele finale ale unor astfel de lucrari sau tratamente se pot transpune in daune iremediabile la nivelul danturii, in stres emotional, neincredere si nemultumire, pierdere de bani si de timp.

O lucrare dentara trebuie tratata cu foarte multa antentie si precizie, cu profesionalism si cu responsabiliate. Pacientul trebuie sa cunoasca intotdeauna situatia reala si corecta, trebuie sa stie intotdeauna care sunt optiunile si implicatiile fiecarei alegeri. Trebuie sa fie informat, inca de la inceput, despre aspectele placute sau mai putin placute ale fiecarei alegeri si trebuie consiliat si asistat pe perioada de solutionare a problemelor sale. Opinia unui expert, nepartinitor si neinfluentat de interese financiare, este sansa fiecarui pacient de a fi informat asupra tratamentului corect si adecvat bugetului de care dispune.

Aceasta este filosofia mea de lucru. Imi place profesia mea. Imi place sa fiu alaturi de pacientii mei. Imi place ca oamenii intra la prima consultatie, in cabinet, cu intrebari, cu nelamuriri, la care gasim cea mai buna solutie impreuna.

Sunt Dr. Nicolae Krilovici. Si pot fi si consultantul tau personal pentru orice problema stomatologica pe care o ai.

1989 - 1991
Medic asistent in Koln

1991-1993
Medic asistent in Dusseldorf

1993 - 1996
Colaborari cu prestigioase clinici din Germania

1996 - 1998
Leasure and Social Connections

1998 - 2005
Clinica personala in Dusseldorf

Principalele specializari constand in estetica dentara si parodontologie

2005 - 2007
Dezvoltare personala

din 2007
Medic la City Dent Bucuresti

Toate drepturile rezervate