Servicii

Consultanta

O consultanta specializata din partea Dr. Nicolae Krilovici se traduce intr-o evaluare corecta si deschisa, cu o parcurgere punctuala a problemelor existente, cu prezentarea optiunilor in functie de dorinta de implicare, buget si timp. Pacientul este intodeauna informat asupra situatiei reale intr-o maniera neutra, specializata si profesionista. Variantele posibile sunt analizate astfel incat, la finalul intalnirii, pacientul va sti atat care sunt problemele cat si solutiile.

Consultatia nu implica, in nici un fel, obligativitatea continuarii tratamentului cu Dr. Nicolae Krilovici. Pacientul va putea decide daca apeleaza la serviciile altui cabinet, daca lucreaza in continuare cu Dr. Nicolae Krilovici sau daca apeleaza la serviciile sale de asistenta, indrumare si recomandare catre alti specialisti din Romania sau Germania.

Pe scurt, pacientul va primi, in cadrul consultantei oferite de Dr. Nicoale Krilovici, informatii despre situatia actuala si recomandari punctuale, profesioniste si bazate pe experienta indelungata, pentru solutionarea problemelor in modul optim. Decizia de a continua lucrarea cu Dr. Nicolae Krilovici sau cu un alt medic apartine exclusiv pacientului si nu influenteaza consultatia pe care acesta o primeste.

Dr. Krilovici este specialistul care va ajuta sa scapati de costuri mari, timp, stres si dureri traumatizante aferente unui tratament inadecvat.

Testimoniale

Este foarte usor sa devii din pacient al doctorului Krilovici, prieten. Pentru ca poti sa ai incredere in el ca specialist, pentru ca te poti baza pe experienta sa, pentru ca recomandarile sale sunt neutre si oneste. Iar suportul unui specialist este garantia unei executii corecte, ca in orice domeniu. Il recomand pe Dr. Krilovici pentru oricine doreste sa beneficieze de servicii corecte, neutre, profesioniste si de specialitate

- Marius Baragan

Dr. Krilovici este, din punctul meu de vedere, specialistul recomandat pentru un zambet frumos si sanatos. Profesionalismul sau poate fi concurat doar de atentia si caldura cu care a stiut sa fie alaturi de mine pe parcursul realizarii lucrarilor dentare pe care le-am facut. Consilierea acordata m-a ajutat sa iau cele mai bune decizii si il recomand cu caldura pentru oricine isi doreste servicii stomatologice cu adevarat nemtesti.

- Camelia Sucu

Mi-am dorit mereu sa am un zambet sanatos si sa pot sa rad in public alaturi de prietenii mei. Doctorul Krilovici a reusit sa imi refaca un dintre din fata si sa redea stralucirea si sanatatea zambetului meu. A fost foarte important ca am stiut de la inceput care sunt variantele de tratament pe care le am si am primit sfaturi legate de cea mai adecvata dintre ele. Multumesc pentru un zambet asa cum imi doream!

- Ana Caiancu

Studii de caz

Patru dinti afectati puternic frontal

Pacient de sex feminin, 52 de ani. Tratament chirugical parodontal miniminal invaziv, cu aparate si freze speciale la toti dintii.

  Citeste mai mult »
Reparatii locale si protetica

Pacient de sex feminin, 38 de ani. Un dinte a avut o pierdere de substanta la nivelul coletului (la marginea gingiei) iar gingia s-a retras.

  Citeste mai mult »
Retractie gingivala mare la dintii inferiori frontali de la mandibula

Pacient barbat, de 59 de ani. Tratamentul a constat in curatare dupa o anumita tehnica a zonei dentare afectate. S-a realizat o incizie chirugicala

  Citeste mai mult »

Alte servicii oferite de Dr. Nicolae Krilovici

Asistenta

Aria de expertiza a Dr. Nicolae Krilovici si experienta sa de 25 de ani in numeroase clinici va permit accesul la o serie de servicii specializate, la medicii si tehnicienii care raspund cel mai bine particularitatilor cazului dumneavoastra.

Afla mai multe

Remedieri

Dr. Nicolae Krilovici are cunostintele necesare, echipa tehnica si know-how-ul pentru a salva pacientii din situatii complicate, extrem de neplacute, precum corectari sau reparatii la lucrari ample, realizate de catre alti medici si tehnicieni.

Afla mai multe

Toate drepturile rezervate